Over Dorine

Welkom bij Autorijschool dorine van der willik!

header_logo

Ik ben Dorine, 57 jaar en getrouwd met Hayo. Ik heb 2 kinderen die allebei bij mij hun rijlessen hebben gevolgd (vonden ze best leuk met ma op pad) en inmiddels al wat jaren aan het rondtoeren zijn. Ik heb veel mensen mogen begeleiden op weg naar hun rijbewijs!

Ik ben vanaf november 2006 gecertificeerd rijinstructeur voor de B-categorie. Ik ben vanaf die tijd direct een eigen rijschool begonnen in Stellendam. Ik doe mijn werk met veel plezier en inzet om mijn leerlingen veilig en zelfstandig de weg op te krijgen. En natuurlijk doe ik dat niet alleen, jij bent er ook om die rijlessen met goed gevolg af te kunnen ronden, zodat jij, met dat felbegeerde roze pasje op zak, vele veilige kilometers zal gaan maken. Misschien in eerste instantie met één van je ouders als je nog geen 18 bent. Of, omdat je wel oud genoeg bent, lekker zelf op pad te gaan!

De laatste jaren heb ik cursussen gevolgd om mensen met een vorm van autisme of AD(H)D beter te kunnen begeleiden. Ik volg elk jaar een intervisie bij Spectrum Brabant. Kijk maar eens op de site “Rijles- en-autisme|”, hier vind je veel informatie over dit onderwerp.

Ook mensen die faalangstig zijn kunnen bij mij terecht. De resultaten zijn zeer positief en dat motiveert mij mezelf te blijven ontwikkelen, zodat al mijn leerlingen daar nog meer profijt van hebben.

Echter mijn rijschool in Stellendam gaat in 2024 afbouwen vanwege mijn verhuizing. Ik kan helaas geen nieuwe leerlingen meer aannemen.